Laatste nieuws

Snoezelen en Corona

Snoezelen en Corona. Nabijheid en Afstand. Corona en snoezelen zijn maar moeilijk te verenigen. Tijdens het snoezelen volg je als begeleider de client. De begeleider creeert de optimale...

Iets voor u?

Lees meer over de mogelijkheden van De Snoezelbus

» lees meer

Word sponsor

Met uw steun kan de Snoezelbus zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ontspanning brengen.

De bus

De Snoezelruimte:

 

In de bus bevindt zich een volwaardige snoezelruimte. Een bubble-unit, Fiberglow, waterbol, en twee blacklight-aquaria, het is allemaal aanwezig. Op onze fotowand worden de jaargetijden prachtig in beeld gebracht. Tevens bevat de snoezelruimte een  waterbed en een massagestoel.
Ook de andere zintuigen komen aan bod in de ruimte. Je kunt bijvoorbeeld genieten van de speciale geurkokers of een heerlijk handmassage. De vele kleine snoezelmaterialen maken het snoezelen compleet.

 

            
   foto: Pascal Fielmich                                                                    

 

 Voorzieningen:


De bus is via een oprijplaat toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Via het  plafond-tilliftsysteem JANE kan men (indien men al in een tilzak zit) de diverseplekken in de bus bereiken. 

 

         

 

Aantal mensen dat in de bus kan snoezelen:


Er kan zowel alleen als met een klein groepje mensen gesnoezeld worden. Het maximale aantal is afhankelijk van de mobiliteit en leeftijd van de mensen. Om zo veel mogelijk plezier en ontspanning te creëren is het verstandig te bedenken welke mensen het best in elkaars nabijheid tot ontspanning kunnen komen.


Begeleiding:


Er is altijd professionele begeleiding in de bus aanwezig om het snoezelen te begeleiden. Deze persoon kan indien gewenst ook advies geven over welke materialen gebruikt kunnen worden tijdens het snoezelen. Onze ervaring is wel dat mensen tijdens het snoezelen sneller tot ontspanning kunnen komen wanneer er een voor hen bekend persoon aanwezig is. Begeleiding vanuit de te bezoeken locatie is dan ook van harte welkom om mee te snoezelen. Het is echter geen strikte voorwaarde.
 

Iets voor u?

Lees meer over de mogelijkheden van De Snoezelbus

» lees meer

Word sponsor

Met uw steun kan de Snoezelbus zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ontspanning brengen.

De Snoezelbus

Herman Robbersstraat 84b

3031 RK Rotterdam

stichtingdesnoezelbus@hetnet.nl

© 2012 De Snoezelbus | Realisatie: De Goudse Wolf