Laatste nieuws

Snoezelen en Corona

Snoezelen en Corona. Nabijheid en Afstand. Corona en snoezelen zijn maar moeilijk te verenigen. Tijdens het snoezelen volg je als begeleider de client. De begeleider creeert de optimale...

Iets voor u?

Lees meer over de mogelijkheden van De Snoezelbus

» lees meer

Word sponsor

Met uw steun kan de Snoezelbus zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ontspanning brengen.

Gastenboek

Moeder van Jevenile julia_mooimeisje@hotmail.com

13-03-2016
Lieve Laura en Annemiek

Bij deze wilde ik jullie nogmaals bedanken. Jevenile en zijn klasgenoten hebben genoten van het snoezelen op Huize Thomas. Wat een mooie beleving was het voor ze en voor de medewerkers . Ik kon geen beter cadeau voor Jevenile hebben bedacht en traktatie voor zijn klasgenoten. Ga zo door dames. Liefs de moeder van Jevenile

Martha

06-10-2015
Lieve dames, vanmorgen weer een snoezeluur gehad wat een prachtig geheel als je de bewoners in de bus ziet relaxen en mensen die altijd verkrampt zijn en in hun eigen wereld gevangen zitten eruit ziet komen door jullie geweldig.
De lach op het gezicht van mijn moeder heeft mij een prachtige dag bezorgd en een mooie herinnering. Dank mullie wel en graag tot een volgend keer.

Willemijn

20-11-2014
Laura en Annemiek

De snoezelbus was echt een belevenis voor onze cliënten. Prachtig zoals alles er uitzag en leuk om te zien hoe iedereen reageerde op deze omgeving. Helemaal perfect.

Willemijn, Kwadijkerpark 2 Purmerend

Sanne Kloosterboer sannekloosterboer@gmail.com

28-06-2014
Yaël heeft weer volop genoten in de Snoezelbus vanmorgen. Wat is de nieuwe bus mooi geworden! De massagestoel is echt een aanwinst en de verlichting is weer mooier. We kijken nu al uit naar volgend jaar :):):)

Lieve groeten,

Sanne Kloosterboer (moeder van Yaël)

saskia Kievith saskiakievith@visio.org www.visio.org

27-02-2013
Hallo, wij maken al enkele jaren gebruik van deze schitterende bus, onze clieenten genieten alle op hun eigen manier.
de aandacht die ze van jullie krijgen is toppie, we hopen ook dit jaar weer van jullie diensten gebruik te maken, vorig jaar hebben we jullie echt gemist in ons vakantie programma.

gr en en dikke knuf uit Brabant

Romy

05-01-2012
Lieve Annemiek en Laura,
Vorige week heb ik weer mogen genieten van een heerlijk uurtje snoezelen bij jullie in de bus en wat is dat toch geweldig! Ik kan zelf niet altijd even goed laten zien hoe leuk ik het vind, maar kijk ook maar eens stiekem naar mijn papa en mama. Als jullie hén zien stralen dan betekent dat, dat ík het naar m'n zin heb :-).
Ik hoop dat jullie nog heel veel kindjes, en daarmee ook een heleboel papa's en mama's even hun zorgen kunnen laten vergeten, en weer een stukje gelukkiger maken!

Bedankt en een hele dikke knuffel van Romy ****

de Oester in Emmeloord

04-10-2011
Hoi Annemiek en Laura,namens alle mensen die op de Oester wonen en werken,willen we jullie heeeeeel hartelijk bedanken!Door jullie enthousiasme en menszijn in de Snoezelbus,kunnen we met z'n allen terugzien op een geweldige dag!Het beleven,snoezelen heeft ons allen het gevoel gegeven,dat we in de toekomst graag weer met jullie willen beleven!Tot ziens,op de Oester.

Els Balaguer-Zonneveld

04-10-2011
Laura en Annemiek,
Bedankt voor de heerlijke uurtjes. Wij hebben als tienergroepen genoten van het verblijf in jullie snoezelbus. En met "wij" bedoelen we inderdaad de cliënten maar ook de begeleidsters.

Kalle

04-10-2011
Hallo Laura

Ik mis het snoezelen met jou in het Sophia! Hopelijk kan ik snel een keer jullie bus van binnen bewonderen. Ik heb er al heel veel goede verhalen over gehoord. Dan mag je eindelijk weer met me knuffelen :-)

Lieve groet, Kalle

inge

04-10-2011
hoi lieve Laura & Annemiek,

Wat is de bus mooi in het echt!!
Ook leuk om jullie weer te zien hoor,

xxCor Inge (& Lennard)
 
1-10 van de 15

Iets voor u?

Lees meer over de mogelijkheden van De Snoezelbus

» lees meer

Word sponsor

Met uw steun kan de Snoezelbus zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ontspanning brengen.

De Snoezelbus

Herman Robbersstraat 84b

3031 RK Rotterdam

stichtingdesnoezelbus@hetnet.nl

© 2012 De Snoezelbus | Realisatie: De Goudse Wolf