Laatste nieuws

Snoezelbus gekozen als GOED DOEL

Stichting de Snoezelbus is heel blij om als goed doel te zijn gekozen door Stichting 2e Hands een 2e Kans. Deze sympatieke stichting verkoopt ( tweede hands) spullen en steunt met die...

Iets voor u?

Lees meer over de mogelijkheden van De Snoezelbus

» lees meer

Word sponsor

Met uw steun kan de Snoezelbus zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ontspanning brengen.

Tarieven

Onze Snoezelprijzen:

 

Prijs op aanvraag. We sturen u graag een vrijblijvende offerte. (Hiervoor hebben wij het aantal uur dat u zou willen snoezelen nodig en het adres van de locatie waar u wilt snoezelen)
Stichting de Snoezelbus is BTW vrijgesteld.

 

De snoezelprijzen zijn exclusief reiskosten.We zijn ivm de hoge dieselprijs helaas genoodzaakt een dieseltoeslag in rekening te brengen.

 

Aanmelden kan:

 

Bereikbaarheid van uw locatie.

De Snoezelbus komt graag op uw locatie snoezelen. Dankzij zijn formaat is het heel goed mogelijk om met meerdere mensen tegelijk te snoezelen. Belangrijk is wel dat u van te voren met ons meedenkt over de bereikbaarheid van uw locatie. De Snoezelbus heeft een grote parkeerplaats, formaat stadsbus nodig. Ook de wegen hier naar toe (en weer terug) zijn belangrijk.Smalle wegen en korte bochten zijn voor onze bus niet te berijden.Onze bus is minder wendbaar dan een grote vrachtauto. Dit heeft te maken met de as-ophanging van een bus.
De afgelopen jaren zien we steeds meer slecht geparkeerde auto's, paaltjes en borden in de buitenomgeving verschijnen. Dat geldt voor woonwijken maar ook voor instellingsterreinen. Er wordt soms geen rekening gehouden met grote voertuigen.

Vaak is er wel een alternatieve route te vinden en soms is een alternatieve parkeerplaats nodig. Heel af en toe blijkt het echt niet mogelijk om de bus in en uit uw wijk te rijden. Mocht dit zo zijn dan zijn we genoodzaakt om 50% van de factuur aan u door te berekenen.

Door van te voren aandacht te besteden aan de bereikbaarheid van uw locatie hopen we dit te voorkomen en kunnen uw clienten heerijk snoezelen in de Snoezelbus.

 

Iets voor u?

Lees meer over de mogelijkheden van De Snoezelbus

» lees meer

Word sponsor

Met uw steun kan de Snoezelbus zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ontspanning brengen.

De Snoezelbus

Herman Robbersstraat 84b

3031 RK Rotterdam

stichtingdesnoezelbus@hetnet.nl

© 2012 De Snoezelbus | Realisatie: De Goudse Wolf